1 Mart 2007 Perşembe

NİHAYET

Çok şükür artık yazmak istiyorum.Yaklaşık 5 haftadır kilomda gr değişiklik olmadığı için yazmak istemiyordum.Ama bu sefer kilolarımdan kurtulmak için oldukça kararlıyım. Çarşamba günü ildeki özel bir hastaneye diyetisyene gittim.Görüşmemizden sonra bu işi ancak uzmanıyla çözebileceğimi anladım
Ama il hem uzak hemde masraflı olacağı için dünde buradaki hastanede çalışan diyetisyene gittim. 2 aydır beraber spora gittiğimiz için arkadaşlığımız oldu.Sağolsun epey yardımcı oldu. Artık haftada 1 gün görüşeceğiz. Bu arada yakın arkadaşım Elifde hem spora hem diyetisyene gitti. Birbirimize destek olacacağız inşallah . Benim diyetisyendeki kilom dün itibarıyla 92.7 Elif 'inki 100.2 geldi.
O öğle yemeğini yiyip çok su içerek gelmiş. Ben evde 88.6 geldim Elif 94.5 bakalım haftaya ne olacak..Diyetisyenin verdiğinin yarısını bile yemiyordum metabolizmamın mahvolduğunu söyledi.Listeye uymaya çalışacağım bana göre oldukça fazla ama kendi kafama göre yaptım 5 kiloyu 4 haftada verdim ama 4 haftadırda tık yok.Diyetisyen vücudumun ekonomik moda geçmiş olabileceğini veya duraksama dönemimde olduğumu söyledi. Aman böylesi daha iyi. En azından nerde yanlış yaptım diye kendimi yemeyeceğim.Diyetisyen doğrusunu söyleyecek. Eğer bu listeye uyarsam blumiadanda kurtulabileceğimi düşünüyorum Lütfen bana dua edin. Herkese başarılar..